VRAGEN? Samsung Warmtepompen 055-5277777
Samsung  
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Trainingen

In het voorjaar heeft Ambrava weer een uitgebreid trainingsprogramma beschikbaar. Wilt u meedoen aan een training? Dan kunt u zich hier inschrijven.

Welke training gaat u volgen?

 • Samsung DVM S basis training  | najaar 2017DVM S basis training Samsung Ambrava
  Tijdens deze theoretische DVM basistraining wordt uitgebreid ingegaan op het koeltechnische principe van Samsungs unieke DVM S. Wat maakt het systeem zo bijzonder? Wat is het verschil tussen een DVM S standaard en een DVM S uit de high efficiency lijn? Hoe worden de extreem hoge verwarmingscapaciteiten gerealiseerd? Hoe installeer en adresseer ik de systemen? Welke tips en tricks kan ik hierbij gebruiken? Inbedrijfstelling van DVM S, zowel lucht als water, zal eveneens aan de orde komen. Voor wie? Installatiemonteurs, servicemonteurs, werkvoorbereiders en projectleiders.
 • Samsung DVM S service training | najaar 2017
  In deze DVM servicetraining wordt verder ingegaan op de werking en de uitgebreide regelingen van het Samsung DVM S systeem. Service van A tot Z zal aan de orde komen. Hoe kan het systeem worden getest? Welke servicetools maken analyse eenvoudiger? Wat betekenen de storingscodes en hoe kunnen storingen worden verholpen? Voor wie? Servicemonteurs.
 • Samsung Commerciële training | najaar 2017
  Tijdens deze training staan de vele commerciële aspecten van verkoop van klimaatbeheersystemen centraal. Wat zijn de motivaties van uw klant om een warmtepomp aan te schaffen? Welke vormen van concurrentie kunt u tegen komen en hoe kunt u hierop inspelen? Er zal worden ingegaan op het effect van duidelijke en heldere offertes en het aanbieden van een totaaloplossing. Trends, maar zeker ook nieuwe regelgeving in de markt, hebben hier merkbaar hun invloed op. Uiteraard mag een productpresentatie niet ontbreken. De nieuwe DVM S line-up, de big ceiling en de uitgebreide EHS buitendelen, ze zullen allemaal de revue passeren! Voor wie? projectleiders, (account) managers en verkopers.
 • Samsung Eco Heating System training | najaar 2017
  Gedurende deze training wordt uitgebreid ingegaan op de vele mogelijkheden van het Samsungs EHS systeem. De waterzijdige en elektrische aansluitopties zullen de revue passeren. Maar ook onderhoud aan een EHS systeem, het vinden en oplossen van storingen en controle van het watersysteem komen o.a. aan bod. Voor wie? Installatiemonteurs, servicemonteurs, projectleiders en verkopers.
 • Samsung DMS 2.5 training* | najaar 2017gebouw beheer systeem voor de airco
  De praktische DMS 2.5 training geeft u uitleg over de diverse mogelijkheden van de Data Management Server. Wat zijn de grote voordelen van een DMS 2.5? Hoe sluit ik de bediening aan en hoe programmeer ik hem eenvoudig? In onze technische praktijkomgeving kunt u daarnaast zelf ontdekken (en uitvoeren) hoe er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de diverse mogelijkheden die DMS 2.5 u en uw klanten biedt voor service en monitoring. Voor wie? Installatiemonteurs, servicemonteurs, projectleiders en verkopers.
  *LET OP: laptop dient zelf meegebracht te worden.
 • Samsung S-NET Pro servicetool training* | najaar 2017
  Deze praktische producttraining geeft meer informatie over de werking van de S-NET Pro servicetool. Deze is voorzien van een nieuw communicatieprotocol, maar wat betekent dit voor de werking van het programma? Hoe werkt de tool op de nieuwe generatie DVM systemen? In onze praktijkomgeving worden de zelf meegebrachte laptop en S-NET converter aangesloten op het netwerk, wordt de nieuwste versie van het programma geïnstalleerd en worden de onttrokken systeemgegevens geanalyseerd. Voor wie? Servicemonteurs en servicemanagers.
  *LET OP: laptop en S-NET converter dienen zelf meegebracht te worden.
 • Samsung Smart Inverter training | najaar 2017Blade-less Contruction
  Deze training besteedt aandacht aan de Inverter Technologie waar alle Samsung warmtepomp airconditioningsystemen standaard mee zijn uitgerust. Er wordt ingegaan op de koeltechnische werking van Samsung warmtepompsystemen. Wat zijn de do’s en don’ts bij het hele proces van installatie en montage, adresseren en in bedrijfstellen? Waar moet ik op letten? Hoe vind ik storingen? Wat betekenen storingscodes en hoe los ik ze op? Ook control solutions zullen de revue
  passeren. Voor wie? Installatiemonteurs en servicemonteurs
 • Samsung ERV | najaar 2017
  Centraal in deze ERV producttraining staat het wtw basisventilatie principe. Er wordt uitgebreid ingegaan op het proces van ontwerp, selectie en installatie van een ERV unit. Maar daarnaast krijgt u ook antwoorden op vragen als ‘Hoe controleer ik het luchtdebiet, hoe signaleer ik storingen en hoe los ik ze op?’ Het gebruik van de DMS2 zal hierbij aan de orde komen. Informatie over subsidies voor deze wtw unit zal uiteraard niet ontbreken. Niet voor niets voldoet de ERV aan de voorwaarden van de EN308! Voor wie? Installatiemonteurs, servicemonteurs, projectleiders en verkopers.

 

Meer weten over de inhoud en het verloop van een Ambrava trainingsdag? Of over onze trainingslocatie? Klik dan hier.
Inschrijven voor één van onze trainingen voor het najaar 2017, kan hier.