VRAGEN? Samsung Warmtepompen 055-5277777
Samsung  
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Algemene informatie trainingen

Ambrava Nederland

Locatie
Ambrava geeft haar trainingen op de eigen trainingslocatie in Apeldoorn. Ons kantoor beschikt over een professionele trainingsruimte en showroom.

Het adres:
Ambrava BV
Laan van de Ram 50
7324 BV  APELDOORN

Hoe ziet een trainingsdag eruit?
Op een trainingsdag wordt u ontvangen in onze showroom met een kop koffie of thee. Afhankelijk van de training verwachten wij u om 09.00 uur of 13.00 uur. Tijdens de trainingen van een gehele dag verzorgen wij rond de middag een uitgebreide lunch en is er gelegenheid tot een hapje en drankje na afloop. Trainingen die in de ochtend plaats vinden, worden afgesloten met een lunch. De middagtrainingen eindigen met een hapje en drankje. Aan het eind van iedere training ontvangt u een certificaat van deelname.

Inschrijven
Inschrijven voor één of meer trainingen is mogelijk door het online inschrijfformulier in te vullen.  Aanmelden is mogelijk tot een week voor de
start van de training. Hierbij geldt: vol = vol. Meldt u zich daarom tijdig aan! U ontvangt vervolgens zo snel mogelijk de bevestiging van uw inschrijving met daarbij meer informatie voor de deelnemers.

Kosten
Wij stellen het enorm op prijs dat u kostbare tijd wilt investeren in het aanscherpen van uw kennis over onze producten. Daarom brengen wij geen kosten in rekening voor het volgen van een training.

Afmelden
Zodra u zich heeft aangemeld voor een training en hiervan een bevestiging heeft ontvangen, betekent dit definitieve deelname. Mocht er onverwacht toch iets tussen komen, waardoor u niet kunt deelnemen, dan horen wij dit graag uiterlijk twee werkdagen van tevoren. Dit kan via 055-5277777 of via [email protected]. Meldt u zich later af, dan zijn wij genoodzaakt kosten (van € 295,- per deelnemer) in rekening te brengen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze trainingen? Of wilt u een training op maat gemaakt hebben?
Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!