VRAGEN? Samsung Warmtepompen 055-5277777
Samsung  
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Samsung Eco Heating System: een unieke combinatie!

Samsung bivalente lucht-water/lucht warmtepompHet hele jaar door genieten van een aangenaam binnenklimaat. Dat kan met het Eco Heating System van Samsung! U verwarmt en koelt uw ruimte op duurzame, milieuvriendelijke wijze, bespaart op uw energierekening en u profiteert van het hoogst mogelijke comfort! Het Eco Heating System produceert warm water voor vloerverwarming en ventilatorconvectoren. Zelfs bij zeer lage buitentemperaturen. Ideaal dus als laag temperatuursverwarming tijdens de koude winterdagen. Tevens kan er separaat sanitair warm water worden gemaakt, waarbij standaard is voorzien in een legionella regeling. Maar, anders dan bij een CV ketel, behoort het produceren van koud water voor koeling van de ruimte (via bijvoorbeeld uw vloerverwarmingscircuit) ook tot de mogelijkheden van de energiezuinige EHS warmtepomp. Door het systeem daarnaast optioneel uit te breiden met een lucht/lucht warmtepomp en geïntegreerde airconditioningsinstallatie kan er actief worden gekoeld. Een perfecte combinatie met één systeem!

Er zijn 3 zeer efficiënte systemen beschikbaar, die verwarmen én koelen:


Monobloc systeem (Lucht/water warmtepomp)Samsung Eco Heating System monobloc lucht-water warmtepomp

Het monobloc systeem levert enorm hoge verwarmingscapaciteiten, zelfs bij zeer lage buitentemperaturen. De buitenunit kan warm en koud water produceren voor verwarming en koeling van uw ruimte en is aan te sluiten op ventilatorconvectoren en/of uw vloerverwarming. Het systeem is ook uitermate geschikt voor verwarming van een zwembad. Het systeem bestaat uit een buitenunit, waarin de warmtewisselaar is geplaatst. Hierdoor worden geen koeltechnische handelingen vereist en is installatie stukken eenvoudiger. Optioneel zijn zonnecollectoren aan te sluiten.

Samsung Eco Heating System split lucht-water warmtepompSplit systeem (Lucht/water warmtepomp)
Het duurzame split systeem wordt gekenmerkt door zeer goede verwarmingsprestaties. Zowel warm en koud water voor verwarming en koeling (via vloerverwarming en ventilatorconvectoren) behoren tot de mogelijkheden, net als de productie van sanitair warm water tot 55°C. Hierbij is standaard voorzien in een legionella regeling. Naast een buitendeel vereist dit systeem ook de installatie van een hydro-unit. Koeltechnische handelingen zijn hierbij wel noodzakelijk. Doordat het waterzijdig gedeelte van het systeem zich volledig binnen bevindt, is kans op bevriezing nihil en hoeft het niet met glycol te worden gevuld. Dit zorgt voor betere prestaties. Optioneel zijn een boiler en zonnecollectoren aan te sluiten.

Samsung Eco Heating System TDM gecombineerde lucht-water warmtepompTDM split systeem (Perfect gecombineerd systeem Lucht/water warmtepomp, lucht/lucht warmtepomp, airconditioningsinstallatie)
Een uniek warmtepompsysteem dat het gehele jaar door voorziet in een aangenaam binnenklimaat! De TDM split variant combineert duurzame verwarming en koeling door middel van water (lucht/water warmtepomp) met verwarming en koeling via lucht (lucht/ lucht warmtepomp met standaard geïntegreerde airconditioningsinstallatie). Uw ruimte wordt hiermee snel en efficiënt op de gewenste temperatuur gebracht en een CV ketel is overbodig. Daarnaast is het mogelijk warm tapwater tot 55°C te genereren. Door het systeem optioneel te voorzien van een boilervat en zonnepanelen is optimaal duurzaam comfort binnen handbereik!