VRAGEN? Samsung Warmtepompen 055-5277777
Samsung  
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

Lucht-water warmtepomp

Een lucht-water warmtepomp haalt haar energie uit de gratis buitenlucht. Dit kan zelfs bij zeer lage buitentemperaturen, tot -20°C.

De energie uit de buitenlucht wordt in het buitendeel opgezet naar eenlucht warmtepomp en water warmtepomp bruikbaar niveau voor verwarming of koeling. Deze energie wordt echter niet afgegeven aan de lucht, maar wordt via een watercircuit naar binnen gevoerd. Deze warmtepomp is uitermate geschikt voor koppeling aan vloerverwarming of verwarming via laag temperatuurs radiatoren. Ook sanitair warm water tot 50°C behoort tot de mogelijkheden. Een lucht-water warmtepomp is zowel geschikt voor nieuwbouwwoningen als voor woningen waar gerenoveerd wordt. Omdat dit systeem lucht als bron gebruikt, zijn er geen ingrijpende veranderingen, zoals het boren van een bron, nodig.

Samsung biedt voor de lucht-water warmtepomp diverse mogelijkheden, met name in particuliere toepassingen: een monobloc systeem, een split systeem en zelfs een gecombineerde lucht-water/lucht variant.Voor utiliteit biedt de DVM S warmtepomp gekoppeld aan een hoog of laag temperatuurs hydro unit de oplossing.

 

Meer weten over andere typen warmtepompen?

 lucht- lucht warmtepomp
 lucht-water/lucht warmtepomp
 water-water warmtepomp
 water-lucht warmtepomp
 water-lucht/water warmtepomp