VRAGEN? Samsung Warmtepompen 055-5277777
Samsung  
Exclusief Samsung DistributeurBetrouwbaar en betrokkenGrensverleggendInnovatiefFlexibel

DVM S is Eurovent gecertificeerd!

Samsung DVM S warmtepompen zijn eurovent gecertificeerd

Eurovent certificering voor Samsung DVM S systemen

Samsungs DVM S systemen hebben als eerste vrf systemen in de markt een Eurovent certificering ontvangen. Met dit unieke certificaat onderschrijft Eurovent onze enorm hoge COP waarden en geweldige verwarmingsprestaties!

Wie is Eurovent?
Eurovent is de Europese keuringsinstantie, die een objectief en onafhankelijk certificeringsprogramma heeft ontwikkeld voor klimaatsystemen. Hierin controleert en toetst zij specificaties en prestaties van diverse klimaatsystemen aan de Europese norm en waarmerkt ze. Met dit neutrale certificeringsprogramma beoogt Eurovent eerlijke concurrentie in de klimaatbranche.

Wat betekent deze certificering voor u?
Voor u als installateur of eindgebruiker betekent dit een stuk zekerheid. Koopt u een systeem met een Eurovent certificering, dan weet u zeker dat het systeem na onafhankelijke testen voldoet aan de opgegeven ontwerp- en verbruiksspecificaties. Omdat Eurovent de enorm hoge COP waarden en rendementsgetallen van Samsungs DVM S systemen onderschrijft, kunt u er zeker van zijn dat het systeem over geweldige verwarmingsprestaties beschikt, en deze waar maakt! Met een Samsung DVM S systeem kunt u dus onbezorgd genieten van aangenaam en comfortabel binnenklimaat, ook bij zeer lage buitentemperaturen.

Op de website van Eurovent zijn de officiële certificeringen terug te vinden, www.eurovent-certification.com.